Mijn reis

Terugkijkend op de periode na mijn afstuderen aan TMO tot waar ik nu sta als ondernemer ontvouwt zich een mooi patroon. Het pad dat heb ik heb gelopen, de ervaring die ik heb opgedaan, leidt uiteindelijk tot een plek waar alles samenkomt: HOUSE OF BASICS. Dit is het huis van waaruit ik al mijn opgedane kennis kan gebruiken om de wereld een klein beetje mooier te maken.

Mijn naam is Anita Trinks – de Gooijer.

Ik hou van reizen, tennissen, wandelen, yoga en nieuwe uitdagingen aangaan. Dat laatste ook op professioneel vlak.

Ik heb als filiaalmanager en accountmanager in loondienst gewerkt. In 1995 heb ik de sprong gewaagd en ben ik ondernemer geworden. Mijn reis ging via agentschap, importeur zijn, eigen winkels hebben, het uitrollen van een franchiseorganisatie naar productie en het ontwikkelen van een eigen label.

Ik heb de laatste jaren veel mooie contacten gelegd, heel veel geleerd en mijzelf verder ontwikkelt. Samen met lieve klanten, een fantastische agent in Portugal en betrouwbare leveranciers streef ik ernaar om kleding te produceren die een verschil maakt. Een verschil voor de winkel die zichzelf kan onderscheiden door middel van een eigen merk. Kleding die eerlijk geproduceerd is, met een lange levensduur en een hoog draagcomfort. Kleding die je een goed gevoel geeft als je het draagt.

Mijn missie:

Een afwisselend winkellandschap behouden met daarin zelfstandige multibrandwinkels naast het grootwinkelbedrijf, waarbij de ecologische footprint, fairtrade en mensenrechten leidend zijn bij de productie en keuzes van materiaal.

Mijn visie:

HOUSE OF BASICS is, door het aanbieden van hoogwaardige Private Label basics, van meerwaarde voor moderetailers. Het doel is om retailers te laten werken met een eigen Private Label. Op deze manier levert het eigen label een bijdrage aan de naamsbekendheid van de winkel en verhoogt het de winstgevendheid.

Mijn strategie:

Bewustwording bij de retailer creëren, die dit doorgeeft aan de consument. Een Private Label concept heeft een grote invloed op het bedrijfsresultaat en de naamsbekendheid van de winkel. Dit komt doordat de winkel nu zichtbaar is in de kledingkast van de klant. HOUSE OF BASICS ontzorgt de retailer bij het realiseren van een eigen label doordat zij de labels, hangtags en productie regelt.

Neem contact op en ontdek wat House of Basics voor jouw bedrijf kan betekenen